Julegristurnering i Øystesehallen 28. desember 2018

Klassar: Open klasse menn - Open klasse Kvinner - Moro mix (familie, vener, bedrifter o.l.).

U13 og U15 spelar kampar frå kl. 13.00. Set saman lag ved oppmøte.

Påmeldingsfrist 25. desember. Påmelding til Eilev Nyland tlf. 909 92 308 på hendinga på Facebook

eller e-post: e-post:  rossvollvbk(a)yahoo.no. Hugs navn på laget, spelarane og konkurranseklasse.

4 spelarar på bana + innbytarar.Påmeldingsavgift kr 500,- per lag. Betaling ved oppmøte.

Kampoppsettet vert lagt ut på gruppa Rossvoll VBK og hendinga til turneringa på Facebook.

Kiosk.             Arrangør: Rossvoll VBK

SMASH OFF 1-2 SEPTEMBER I ØYSTESE

Påmelding innan onsdag 29. sept kl. 18.00

Vil du vere med på ei knallgod treningshelg før sesongen startar?
For Rossvoll spelarar er det GRATIS å delta.
Tacokveld laurdag er åpent for alle og koster kr 50,- (anbefalast)
Meld frå i påmeldinga om du er med på taco eller ikkje. Betalar då kontant ved oppmøte.

Påmelding vert gjort ved å kommentera under "eg er med og vil ha taco".

Sommarleir 2018!

Årsmøte Onsdag 21. mars

Årsmøte

Tid: Onsdag 21. Mars kl 18

Stad: Øystese Gymnas, Kantina

Lett servering.

Alle som møter er med på gratis loddtrekning om årets påske egg :-)

Vel møtt.

Julegristurnering 2017

Julegristurnering i Øystese 28.desember 2017

Klassar:
*U13 mix(møt opp i hallen kl 14.00. Inndeling av lag ved oppmøte)

* U15 mix

* Open klasse menn

* Open klasse kvinner

* Moro mix (familie, vener, bedrifter o.l )

Påmeldingsfrist 25.desember. Påmelding til Eilev Nyland tlf 90 99 23 08 /
Husk navn på laget, spelarane og konkurranseklasse.
4 spelarar på bana + innbyttarar.

Påmeldingsavgift: 500 kr pr lag. Betaling ved oppmøte.

Kampoppsettet blir lagt ut på gruppa Rossvoll VBK på facebook.
Kiosk
Arrangør: Rossvoll VBK

Proffkontrakt for Isak Helland-Hansen

Isak Helland-Hansen fra Øystese har signert proffkontrakt med den
nederlandske volleyballklubben  Draisma Dynamo.
Han har nettopp gjort seg ferdig med et treårig bachelor stadium i ecoturism and outdoor leadership i Medicin Hat,
Alberta Canada.
Isak har gjort seg bemerka i volleyball ligaen i Canada der han
har spilt for the Rattlers de siste tre årene.
Han vart bla. i år kåret til «Player og the year» i Canada college league og «Athlete of the year» i Alberta.
Isak gler seg til å prøve seg i proff verden og synes det er artig å få kontrakt
med Draisma Dynamo der hans kamerat fra Rossvoll, Rune Froastad Fastland spilte sist sesong.  Rune fortsetter proffkarrieren videre for belgiske Menen

Foto: Isak og syster Sunniva Helland-Hansen som
har scholarship i beachvolleyball ved Stetson University i Florida, USA og
starter sitt andre studieår der til hausten

.

Sandvolleyball EM U20, 16- 19 juni i Antalya , Tyrkia

Sandvolleyball EM U20

Sunniva Helland-Hansen representerte Noreg sitt fyrste lag i lag med Live Lunde Fossdal frå Oslo. Dei havna i ei tøff gruppe der dei skulle tevla med England, Østerrike og Tyskland. Den fyrste kampen vart ein slitar i varmen med litt ujevnt spel men jentene klarte å hale i land ein 2-1 siger mot England. Neste dag var temperaturen steget langt over 35 grader i skyggen og jentene spelte i sterk sol. Dei vann solid over Østerrike med 21-12 og 21-16. Siste kamp i gruppespelet vart  uhyre spennande der jentene spelte sitt aller beste og vann ein 2-1 seier over storfavorittane Tyskland med sett siffera  16-21,21-16 og 15-10. Dette er første gang eit norsk junior lag slår Tyskland på jentesida. Sunniva og Live vart nå puljevinnare og slapp og spela 16.delsfinale og kunne dermed gå direkte inn i 8.delsfinalen. Der møtte dei Kviterussland som er eit sterkt og rutinert lag. Denne kampen vart ein triller nå som varmen hadde steget til over 40 grader. Dei tapte første sett 21-12, og i andre sett måtte jentene ta en medisinsk timeout der Live fekk problemer i varmen. Jentene kom sterkt tilbake etter timeouten og hadde  ein imponerende opphenting fra 20-16 til 20-20. Etter fleire matchballar endte dei dessverre med 21-23 og 0-2 tap for Kviterussland som seinare spelte seg til bronsemedalje i meisterskapet. Sunniva og Live endte dermed  på 9.plass i EM og seier seg nøgde med mykje godt spel og beste internasjonale resultatet så langt for dette makkerparet.
Det andre norske jentelaget Kirstine Garder og Renate Bjerland fekk ein 24.plass mens gutane Jakob Thelle og Martin Olimstad også fekk ein 9. plass.
Fyrste laget til gutane med Alexander Sandlie Sørum og Anders Berntsen Mol tok gull i gutteklassen.  Stor stemning og stas å være med å heie det norske laget til seier.

Bilde: Live Lunde Fossdal, landslagstrenar Jetmund Berntsen og Sunniva Helland-Hansen

Uttak EM U20 Beach Volleyball

Uttakk EM U20 Beach Volleyball
Anders Mol (til venstre på bilde 1) og Aleksander Sandlie Sørum (forsvar bilde 2) er Norge sitt 1.lag i EM U20
Bonolo Rampomane-Aandahl/BS
01.06.2016
Norges Volleyballforbund har tatt ut 4 lag til EM U20 i sandvolleyball 2016.

2016 CEV U20 Beach Volleyball European Championship, som er det korrekte navnet på mesterskapet, arrangeres i perioden 16.-19.juni i Antalya, Tyrkia.

Den norske landslagsledelsen har tatt ut følgende lag til mesterskapet:
GUTTER:
Norge 1
Aleksanders Sandlie Sørum (Asker Skiklubb - volleyballgruppa)
Anders B Mol (IL Dristug)

Norge 2
Martin Olimstad (IL Dristug)
Jakob Thelle (Tønsberg Volley)

JENTER
Norge 1
Live Lunde Fossdal (KFUM Stavanger)
Sunniva Helland Hansen (Rossvoll VBK)

Ny kontaktinfo.

Oppdatert styre finn ein i menyen under kontaktinfo.